Uskokaa tai älkää – Vegas Golden Knights on nyt NHL:n kuumista kuumin

Vegasilaisen vedonlyöntitoimiston mukaan Vegas Golden Knights on suurin suosikki Stanley Cupin mestaruuteen.
Vegasilaisen vedonlyöntitoimiston mukaan Vegas Golden Knights on suurin suosikki Stanley Cupin mestaruuteen.

Kanadalaissivusto theScore julkaisee nettisivuillaan joka toinen viikko NHL:n kuumimmat joukkueet. Nyt kärkeen on valittu tulokasseura, Vegas Golden Knights.

Urheilusivuston Power Ranking julkaistaan joka toinen maanantai, ja kaksi viikkoa sitten viidennellä sijalla keikkunut Golden Knights on vastoin kaikkia odotuksia NHL:n ”virallisesti” kuumin joukkue. Toki Power Rankingeja julkaistaan monella eri alustalla, mutta jo pelkästään tämä kunnia on seuralta todella kova teko.

Golden Knightsin kärkisijaan on toki erinomaiset perustelut, sillä se on voittanut kuusi edellistä otteluaan. Kivenkovassa ja tiukassa NHL:ssä tämä on äärimmäisen kova suoritus.

Kaksi viikkoa sitten kakkosena keikkunut Tampa Bay Lightning on sen sijaan tipahtanut sijalle kuusi, ja kyseisen tontin on ottanut haltuunsa Washington Capitals. Edellinen kärkijoukkue, Nashville Predators, on taasen kahden edellisen viikon yhdeksänneksi kuumin seura.

Kanadalaissivuston kärkiviisikko on tällä hetkellä parhaimmasta heikompaan: Vegas Golden Knights, Washington Capitals, LA Kings, Toronto Maple Leafs sekä Winnipeg Jets. Voit katsoa koko listan theScoren nettisivuilta.

Häntäpäässä sen sijaan majailevat (heikoimmasta lähtien) Ottawa Senators, Calgary Flames, Arizona Coyotes, Detroit Red Wings ja Buffalo Sabres.