Vegas jäädytti ensimmäisen pelinumeronsa – #58 nyt hallin katossa

Vegas Golden Knights jäädytti pelinumeron 58 hallin kattoon.
Vegas Golden Knights jäädytti pelinumeron 58 hallin kattoon.

Vegas Golden Knights pelaa NHL:ssä ensimmäistä kauttaan, mutta se on jäädyttänyt jo tässä vaiheessa ensimmäisen pelinumeronsa hallin kattoon.

Vegas Golden Knights päätyi todella komeaan ratkaisuun, kun se päätti jäädyttää pelinumeron 58 hallin kattoon. Vegas pelaa NHL:ssä vasta ensimmäistä kauttaan, joten kyseessä ei ole jonkin pelaajan käyttämä pelinumero, vaan kyse on silkasta kunnianosoituksesta.

Nimittäin juuri ennen NHL-kauden alkua Las Vegasissa nähtiin surullinen tapaus, kun kaupungissa koettiin ammuskelua. Tämä vaati lopulta 58 ihmishengen, joten Golden Knights haluaa kunnioittaa ammuskelun uhreja jäädyttämällä kyseisen numeron hallin kattoon.

Vegas kunnioitti uhreja jo ensimmäisessä kotiottelussaan, kun seura järjesti ennen pelin alkua komean seremonian uhreille ja pelastushenkilökunnalle. Voit katsoa tämän alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Vegas on aloittanut urakkansa NHL:ssä loisteliaalla tavalla. Se majailee tällä hetkellä koko Tyynenmeren divisioonan kärjessä ja se on varmistanut paikkansa NHL:n pudotuspeleihin.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!