Video: Vegas teki hullunkurisen maalin – tasoitti otteluvoitot Coloradoa vastaan

Vegas Golden Knights tasoitti puolivälieräsarjan Coloradoa vastaan 5–1-voitolla. Vegasin avausmaali oli illan erikoisnumero.


Miksi betsata Coolbetilla?


Vegasin ja Coloradon välisestä puolivälieräsarjasta ennakoitiin viihdyttävää ja kovatasoista. Sitä se on myös tähän asti ollut.

Colorado voitti sarjan kaksi ensimmäistä ottelua, mutta Vegasin riehakkaan kotiyleisön siivittämänä sarja on tasoittunut lukemiin 2–2.

Maanantain vastaisena yön Colorado aloitti hyvin siirtymällä nopeasti johtoon, mutta Vegas kiri nopeasti rinnalle hyvin erikoisella maalilla. Coloradon Patrik Nemeth sekoili huolella omassa päässään ja Vegasin Reilly Smith pääsi sipaisemaan rystyltä kiekon maaliin. Tai niin luulivat kaikki muut paitsi toinen ottelun päätuomareista, joka levitti välittömästi kätensä.

Tuomari oli oikeassa, sillä Smithin laukaus osui ylärimaan. Peli jatkui vaikka yleisö ja osa pelaajista jo tuulettivat maalia. Vain parisen sekuntia myöhemmin Vegasin William Karlsson pelasi kiekon maalin edessä päivystäneelle Jonathan Marchessaultille, joka siirsi kiekon maaliin tällä kertaa hyväksyttävästi.

Marchessault teki ottelussa lopulta hattutempun Vegasin juhliessa 5–1-kotivoittoa.

Vegas juhli kahdesti maalia saman vaihdon aikana

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Joel Armialla maaginen iltapuhde – Montreal enää voiton päässä välieristä