VIDEO: Vegasin Karlsson takoi luonnollisen hattutempun alle 10 minuuttiin!

VIDEO: Vegasin Karlsson takoi luonnollisen hattutempun alle 10 minuuttiin!

Vegas Golden Knightsin ruotsalaishyökkääjä William Karlsson laittoi show’n pystyyn yön NHL-kierroksella, kun mies latasi hattarin Calgaryn reppuun.

Kultaisten Ritareiden 25-vuotias William Karlsson on pelannut upean kauden NHL:n tulokasseurassa, ja viime yönä peluri tykitti erittäin pikaisesti kolme osumaa perätysten toisessa erässä.

Ruotsalaisen avaustäky Flamesia vastaan syntyi ajassa 26:26, kun hän pääsi ampumaan one-timerilla ex-pingviini James Nealin passista joukkueensa 2-0-johtorysän komeasti aivan ylähyllylle.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Keskushyökkääjän toinen nyytti näki päivänvalon pelin puolenvälin jälkeen, kun Karlsson laukoi limpun niin ikään suoraan syötöstä liekkipaitojen veskarin Mike Smithin selän taakse.

Columbuksesta Vegasiin täksi kaudeksi siirtynyt kiekkoilija kruunasi huikean iltapuhteensa ajassa 34:49. Sentteri nousi toisen Vegas-pelaajan kanssa hyökkäysalueella, mutta päätti kuitenkin itse vetää pelivälieen ohitse Smithin ja täten mies sai upeasti hattarin täyteen reilussa kahdeksassa minuutissa.

Karlssonin viimeinen onnistuminen jäi myös ottelun viimeiseksi viimeistelyksi, joten vegasilaisille jäi käteen illasta näyttävä ja puhdas 4-0-päihitys Calgarysta.

Vuonna 1993 syntyneen William Karlssonin sesonki Kultaisten Ritareiden nutussa on ollut jäätävä; 72 matsiin kiekkovirtuoosi on latonut loistavat 39 kihausta ja 26 esityötä päälle.

Ruotsalaispelaajan tyylikäs kolmen täysosuman näytös videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!