Vegasin kotitaika hälvennyt – ”kuherruskuukausi” vihdoin ohi?

Vegasin upea kotivire on kääntynyt viime aikoina laskusuhdanteeseen, joskaan seuralla ei ole pudotuspelien suhteen vielä mitään hätää.
Vegasin upea kotivire on kääntynyt viime aikoina laskusuhdanteeseen, joskaan seuralla ei ole pudotuspelien suhteen vielä mitään hätää. Kuva: Getty Images

Las Vegasin NHL-joukkue Golden Knights on yllättänyt tällä kaudella kaikki. Erityisen kovaa meno on ollut kotikaukalossa, mutta nyt taika on hälvennyt.

Vegas Golden Knights saapui NHL-kartalle ryminällä, sillä se on rikkonnut käytännössä kaikki mahdolliset laajennusjoukkueiden ennätykset heti ensimmäisellä kaudellaan.

Erityisen kovaa Vegasin meno on ollut kotikaukalossa, mihin on varmasti monia syitä. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että vastustajajoukkueet ovat oppineet pelaamaan viihteen tyyssijassa, Las Vegasissa.

Yhdessä vaiheessa kautta Golden Knights vaikutti olevan kotikaukalossaan lähes lyömätön, sillä sen kotisaldo oli huimaiseva 24-8-2. Kuitenkin viimeisen 11 kotiottelun aikana Vegas on poistunut kaukalosta voittajana vain viiteen otteeseen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Vegasin kotisaldo heikkeni heikkenemistään viimeksi keskiviikkona, kun New Jersey Devils haki täyden pistepotin lukemin 8-3. Kyseinen kamppailu oli samalla Golden Knightsin kolmas perättäinen kotitappio, mikä on ”Sin Cityssä” lähes ennennäkemätöntä.

Vegasilla ei ole kuitenkaan kevään pelien suhteen (vielä) minkäänlaista hätää. Se johtaa Tyynenmeren divisioonaa kymmenen pisteen turvin, kun taasen kolmosena oleva Los Angeles Kings on 11 pisteen päässä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!