Veikkaa Liigan pistepörssin voittajaa!

Liigan runkosarjaa on joukkueesta riippuen enää 4-6 ottelua jäljellä. Coolbetilla voit nyt veikata Liigan pistepörssin parasta pistemiestä runkosarjassa!

Vedonlyönti: Markkinatoppien ja kertoimien merkitys

TOP-8 pistemiehet nyt:

Julius Nättinen (52p)

Justin Danforth (51p)

Eemeli Suomi (51p)

Jesse Puljujärvi (51p)

Kristian Kuusela (50p)

Juho Lammikko (49p)

Cody Kunyk (46p)

Jere Karjalainen (46p)

Pistepörssin tämän hetkiselle johtajalle (Julius Nättiselle) tarjotaan luonnollisesti pienintä kerrointa (2,75). Vetokupongille lähtee kuitenkin parin muun herran voitto pistepörssissä.

Lukossa pelaavalle Justin Danforthille tarjoillaan kolmosen kerrointa. Lukolla on jäljellä vielä kuusi runkosarjapeliä, kun taas Julius Nättisen JYP:llä on enää viisi matsia jäljellä. Huippuvireessä pelaava Lukko pyrkii säilyttämään runkosarjan kolmannen sijan, ja mahdollisesti kipuamaan toiselle sijalle Tapparan ohitse. On siis hyvinkin mahdollista, että Danforth painelee Nättisen ohi.

Toinen pelivalinta kohdistuu Kärppien Jesse Puljujärveen tasan vitosen kertoimella. Kärpillä on jäljellä viisi runkosarjamatsia, ja se on jo käytännössä varmistanut runkosarjan voiton. Näissä viidessä pelissä se pelaa kuitenkin pääasiassa ”helppoja” vastuksia vastaan: Jukurit, KooKoo, Lukko, Sport ja Ässät. Nähtäväksi jää kuinka tosissaan oululaiset pelaa runkosarjan loppuun, mutta ainakaan vielä tahti ei ole hyytynyt. Viimeiseen viiteen peliin tehot 3+3 iskenyt ”Pulju” voi hyvinkin vielä karata pistepörssin kärkeen.

Talleta 10€, pelaa 50€!

SIIRRY LÄTKÄKERTOIMIIN!