Veini Vehviläinen JYPin maalille

Veini Vehviläinen vahvistaa JYPin maalivahtiosastoa alkavalla kaudella lainasopimuksella Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta.

Veini Vehviläinen saapuu vahvistamaan JYPiä toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Columbus Blue Jacketsin organisaatiosta. Columbuksella on oikeus kutsua Vehviläinen takaisin koska vain kesken lainajakson.

Vehviläinen on käynyt läpi JYPin junioripolun. Hän siirtyi aikanaan Jyväskylästä kahdeksi kaudeksi Oulun Kärppiin, jossa hän juhli kertaalleen Suomen mestaruutta ja kerran palkintokaappiin tarttui hopeaa. Hänet valittiin molemmilla kausilla Liigan parhaaksi maalivahdiksi.

Viime kaudella Vehviläinen torjui Columbuksen farmijoukkue Cleveland Monstersissa 33 ottelua torjuntaprosentilla 90,1.

”Vehviläisen lainasopimus on selkeä vahvistus liigajoukkueemme maalivahtiosastolle ja myös merkittävä asia koko jyväskyläläiselle kiekkoyhteisölle. Halusimme tarjota omalle kasvatillemme mahdollisuuden harjoittaa ammattiaan, sekä valmistautua mahdollisimman hyvin tulevaan kauteensa Pohjois-Amerikassa. Vehviläisestä saamme kansainvälisen huipputason maalivahdin kaukaloon, sekä tavoitteellisen urheilijan pukukoppiin”, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi JYPin tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Video: Dallas jatkoi siitä mihin perjantaina jäi – Vegas nurin jalkapallolukemin