Venäjän olympiaurheilijat kylvetti USA:a – Slovenia yllättäen lohkokakkoseksi!

Venäjän olympiaurheilijat kylvetti USA:a - Slovenia yllättäen lohkokakkoseksi!
Ilya Kovalchuk ja muu venäläisjoukkue juhli lauantain USA-kaadon päätteeksi lohkovoittoa. Kuva: Getty Images

Venäjän olympiaurheilijat varmisti lauantaina B-lohkon voiton, kun joukkue löylytti Yhdysvaltoja puhtaasti 4-0. Ilya Kovalchuk iski kaksi osumaa venäläisille.

Pyeongchangin miesten kiekon alkulohko B:n viimeisissä kamppailuissa Venäjän olympiaurheilijat kaatoi USA:n ja Slovenia voitti Slovakian rankkareiden jälkeen.

Venäläiset aloittivat Yhdysvaltoja pelatun ottelun maalinteon ykköserässä, kun Nikolai Prokhorkin onnistui ajassa 7:21 USA:n verkkoon. Matsi siirtyi toiseen erään punapaitojen 1-0-johdossa.

Toisessa erässä 24-vuotias Prokhorkin viimeisteli toistamiseen ja vei Venäjän olympiaurheilijat jo 2-0-johtoon. Ilya Kovalchuk täräytti vielä yhden nyytin toiseen periodiin, kun aikaa oli jäljellä enää alle sekunti.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

”Kovy” nasautti kamppailun päätöslukemat 4-0 aivan päätöserän alkajaisiksi ja täten Venäjän olympiaurheilijat päätti alkulohkonsa sen voittoon. USA jäi odottamattomasti B-lohkossa vasta kolmanneksi tasapistein Slovenian ja Slovakian kanssa.

Päivän isoin yllätys nähtiin, kun jääkiekon pikkumaa Slovenia kampesi voiton Slovakiasta ja nousi lopulta lohkokakkoseksi. Slovenialaiset jättivät komeasti taakseen lohkossa Yhdysvallat ja Slovakian.

Olympialaisten otteluohjelmaan pääset käsiksi TÄSTÄ sekä TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tshekki järjesti jymy-yllätyksen – Wojtek Wolski iski todellisen kaunokaisen rankkareilla