Venäläislehti paljasti: Mikko Koskinen siirtyy NHL:ään!

SKA:ssa pitkään torjunut suomalaisvahti Mikko Koskinen siirtyy NHL:ään.
SKA:ssa pitkään torjunut suomalaisvahti Mikko Koskinen siirtyy NHL:ään.

Venäläismedia Sport Ekspress kertoo verkkosivuillaan, että Pietarin SKA:ssa pitkään torjunut Mikko Koskinen siirtyy NHL:ään.

Pietarin SKA:ssa viimeiset kolme ja puoli kautta pelannut suomalaismaalivahti Mikko Koskinen siirtyy NHL:ään. Tai näin väittää ainakin venäläinen urheilumedia Sport Ekspress, joka kirjoitti asiasta omilla verkkosivuillaan.

29-vuotias Koskinen on alunperin New York Islandersin toisen kierroksen varaus vuodelta 2009, joten erittäin lupaavana aikanaan pidetty maalivahti pääsee vihdoin omiensa joukkoon, eli pelaamaan maailman parhaita kiekkoilijoita vastaan.

Lehti kertoo, että Koskinen on siirtymässä seuraavaksi juurikin Islandersin riveihin. Hän edusti organisaatiota vuodet 2009-2011, mutta palasi kaudeksi 2011-12 takaisin Suomen kaukaloihin, KalPan riveihin. Koskisella on tilillään neljä NHL:n runkosarjaottelua Islandersin riveistä. Näissä hänen tilastonsa ovat 87,3/4.33.

ÄLÄ UNOHDA:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Sport Ekspressen kertoo, että sopimus tullaan tekemään heti kun se on mahdollista, eli 1. päivä heinäkuuta.

Koskinen on juhlinut KHL:n mestaruutta kahteen otteeseen (2015, 2017), minkä lisäksi hänet on valittu liigan parhaaksi maalivahdiksi vuonna 2015.

SKA:n, Islandersin organisaation ja KalPan lisäksi Koskinen on pelannut urallaan KHL-seura Sibir Novosibirskissä sekä jo edesmenneessä Espoon Bluesissa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Onko tässä NHL:n hienoimmat maalit kaudelta 2017-18?