VIDEO: 9-vuotias venäläislapsi veivasi uskomattomat kikat – kuin ilmetty Pavel Datsyuk!

9-vuotias venäläislapsi veivasi rankkarissa uskomattomat kikat.
9-vuotias venäläislapsi veivasi rankkarissa uskomattomat kikat.

Vasta 9-vuotias venäläislapsi näytti esimerkkiä siitä, kuinka rankkarissa voi esittää uskomattomat kikat nuoresta iästä huolimatta.

Internet on ihmeellinen paikka. Sen uumenista voit löytää aivan kaikkea maan ja taivaan väliltä, myös mahtavia jääkiekkopätkiä.

Nyt netissä leviää video siitä, kuinka 9-vuotias pieni lapsi kikkaili maalivahdin täysin vipuun upealla kikallaan. Liike muistuttaa epäilyttävän paljon Pavel Datsyukin legendaarista kämmen-rysty-liikettä, jonka hän suoritti NHL-urallaan monen monta kertaa.

Video on eksynyt myös suositun internet-kikkailijan, Hey Barberin, eli Pavel Barberin Instagram-tilille. Voit katsoa videon alta. Jos et kuitenkaan saa klippiä näkyviin, voit katsoa sen tästä.

https://www.instagram.com/p/BeiP0P4DTVR/?taken-by=heybarber

Vaikka kyseessä ei olekaan puhtaasti Datsyukin tavaramerkki, on se hyvin lähellä sitä. Jos et tiedä mistä on kyse, voit katsoa Datsyukin rankkarin alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Jos taasen haluat oppia ulkojäiden kuninkaaksi ja esitellä kavereillesi omia taitojasi, voit opetella Datsyuk-rankkarin alla olevasta videosta, joka on juuri Barberin yksi monista opetusvideoista. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Zamboni-kuski oli jyrätä pelaajan – tv-ryhmä jäi koneen alle