Vetoliuskalle muutama pelivalinta Jokerit vs. Lokomotiv Yaroslavl -ottelusarjasta!

Huomenna ollaan siinä vaiheessa lätkäkautta, kun KHL:n pudotuspelit pyörähtävät käyntiin! Upean runkosarjan pelannut Jokerit starttaa huomenna urakkansa, kun se saa playoffsien neljännesvälierissä vastaansa Lokomotiv Yaroslavlin. Coolbet tarjoaa varsin kiehtovia vetokohteita kyseisestä sarjasta.

Vedonlyönti: Markkinatoppien ja kertoimien merkitys

Talleta 10€, pelaa 50€!

Läntisessä konferenssissa kolmanneksi sijoittunut Jokerit lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina. Coolbet tarjoaa ”Narrien” jatkoonmenosta kertoimen 1,84. Lokomotivin vastaava kerroin on 1,94.

Runkosarjassa Yaroslavl oli kohtuu vaikea pala helsinkiläisille. Joukkueet kohtasivat toisensa kuudesti, ja näistä peleistä Jokerit voitti vain kaksi kertaa. Tosin kolmessa pelissä voittajaa lähdettiin ratkomaan jatkoajalla tai rankkareilla. Jokerien ennakkosuosikin asema on kuitenkin oikeutettu: kotietu ja erinomaiset otteet runkosarjassa puhuvat sen puolesta.

Yksi mielenkiintoinen Coolbetin tarjoama kohde on ”Mikko Lehtonen: Yli 1,5 maalia ottelusarjassa”. Kyseisestä vedosta tarjotaan tasan kakkosen kerrointa. Huikeaa kautta pelaava suomalaispuolustaja oli Jokerien tehokkain pistemies tehoilla 17+32 = 49, sekä koko KHL:n eniten pisteitä kerännyt puolustaja. Lehtosella tulee olemaan valtavasti vastuuta koko pudotuspelien ajan, joten kaksi osumaa kyseiseltä pelimannelta ei sinänsä olisi mikään ihme. Asiaan enemmän tai vähemmän kuuluva fakta: Lehtonen nikkaroi runkosarjassa Lokomotivin verkkoon tasan kaksi osumaa.

Alla vielä muutama pelaamisen arvoinen kohde allekirjoittaneen silmään.

Jokerit voittaa ottelusarjan vähintään kahden pelin erolla (2,75)

Alle 0,5 alivoima-maalia (1,85)

SIIRRY LÄTKÄKERTOIMIIN!