Vetosampon Lätkävihje: Jukurit – HIFK

Liiga jatkuu tänään tiistaina kahden ottelun voimin. Lätkävihjeessä siirrytään Mikkeliin, jossa kovassa vireessä viilettävä Jukurit saa vieraakseen HIFK:n.

KILPAILU: Voita NHL-pelipaita!

Talleta 10€, pelaa 50€!

Jukurit on yllättänyt joulun jälkeen pariinkin otteeseen. Viimeisimmässä pelissä se antoi kyytiä Tapparalle 3-5 lauantaina! Tätä ennen KalPa kaatui kotiareenalla 3-2. Vuoden 2021 ensimmäisessä pelissä mikkeliläiset pelasivat Kärppiä vastaan, taipuen tappioon vasta rankkareilla 3-2.

HIFK on pelannut joulun jälkeen vasta yhden ottelun, kun se isännöi JYPiä viime perjantaina. JYP ehti karata jo 0-2 johtoasemaan, mutta HIFK kiri tasoihin ja ohi kolmannen erän aikana. HIFK:lla toki oli allaan pidempi tauko koronan vuoksi, mutta tästä huolimatta jengi ylsi voittoon.

Viimeisimmässä keskinäisessä mittelössä HIFK antoi Jukureille selkään lukemin 11-1! Vastaavia murskalukemia tuskin tänään nähdään, mutta HIFK lähtee matsiin selkeänä suosikkina, se on selvää.

Kotiedun merkitys on luonnollisesti minimaalinen, koska Liigassa pelataan tyhjille katsomoille. HIFK:n vierasvoitosta Coolbet tarjoaa kertoimen 1,90, mikä ei olisi hassumpi pelivalinta tähän matsiin.

Lapulle isketään kuitenkin Anton Lundellin maali, josta saadaan kerroin 2,40. Lundell sijoittuu Liigan pistepörssissä seitsemänneksi ja johtaa HIFK:n sisäistä pistepörssiä, vaikka ei ole pelannut kaikkia otteluita. Lundell palaa tänään tositoimiin ensimmäistä kertaa U20 MM-kisojen jälkeen, joten halu päästä maalaamisen makuun lienee suuri!

Lundell tekee maalin (2,40)