Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Viikonloppu käynnistyy tuttuun tapaan Coolbetin Triplaus-kampanjalla. Homman nimi: Triplaa panoksesi kolme päivää putkeen (pe-su), ja pääset käsiksi 2000€ Jackpotiin! Alla Vetosampon pelivalinnat Triplauksen ensimmäiseen päivään.

Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Pelivalinta #1: Tapparan voitto varsinaisella peliajalla

Tappara ja Ilves ottavat yhteen Hakametsässä jo viidennen kerran tällä kaudella. Molemmat ovat voittaneet kahdesti. ”Porkkanapöksyt” on tällä hetkellä Liigan ylivoimaisesti kuumin joukkue – tammikuussa joukkue pelasi kymmenen ottelua, joista se koki vain yhden tappion Jypiä vastaan. Ilves lähtee matsiin takuulla satalasissa sillä joukkue taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta, mutta tasoero on tällä hetkellä liian suuri. Perjantai sekä paikallispeli tuo otteluun mukavaa lisämaustetta, mutta Tupsukorvat jää tänään nuolemaan näppejään.

Pelivalinta #2: Lukko – Ässät: Yli 4,5 maalia

Kauden viides Satakunnan derby. Kotijoukkue Lukko lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina. Triplauksen toiseksi kohteeksi valikoituu kuitenkin yli 4,5 maalia. Ässien kausi on ollut täysi pannukakku: jengi on kairannut surulliset 13 voittoa, mikä oikeuttaa runkosarjan viimeiseen sijaan. Viimeaikaiset pelaajasiirrotkaan ei helpota tilannetta. Verkko on heilunut Ässien päädyssä viime aikoina huolella, ja niin se heiluu tänäänkin. En kuitenkaan usko vieraiden jäävän nollille, joten yli 4 maalin ottelu vaikuttaa varsin todennäköiseltä. Rauman Lukko kuittaili tänään Ässille Twitterissä joukkueen pelaajasiirroista. Ehkäpä tämä tuo matsiin pientä lisäjännitettä sekä lisää porilaisten taistelutahtoa?

Vetosampon pelivihjeitä voit seurata myös Instagramissa, tai keskusteluryhmässämme Telegramissa!