Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Viikonloppu käynnistyy tuttuun tapaan Coolbetin Triplaus-kampanjalla. Homman nimi: Triplaa panoksesi kolme päivää putkeen (pe-su), ja pääset käsiksi 2000€ Jackpotiin! Alla Vetosampon pelivalinnat Triplauksen ensimmäiseen päivään.

Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Kohde #1: Pelicans -1,5 (Pelicans voittaa vähintään kahdella maalilla)

Pussinokkien alkuvuosi oli vauhdikasta aikaa – jengi voitti tammikuussa kuusi ensimmäistä peliään peräkkäin. Sittemmin meno on hyytynyt, nyt Pelicans on viimeisestä viidestä pelistään voittanut vain yhden. Tästä huolimatta lahtelaiset liitävät runkosarjan viidennellä sijalla. Tänään vieraaksi saapuu KooKoo, ja isännillä on parempi kuin hyvä sauma palata voittojen pariin. Muuan Juha-Matti Aaltonen palaa tänään Liiga-jäille Pelicansin ykköskentässä, tämä tuo takuulla piristystä joukkueeseen. Kouvolalaisilla on edessä vaikea ilta, se on varmaa.

Kohde #2: TPS / Draw (TPS:n voitto tai tasapeli)

Päivän kovin Liiga-ottelu pelataan Hakametsässä jonne Tapparan vieraaksi saapuu runkosarjan kakkonen, TPS. Triplauksen toiseksi kohteeksi isketään kylmän viileästi TPS / Draw (tasapeli riittää osumaan). Vastakkain on kaksi hyvin tasaväkistä jengiä, ja turkulaisten viretila on ollut jatkuvasti nousemaan päin. Vieraat ovat pelanneet upeaa lätkää huolimatta muutamista loukkaantumisista. Sen sijaan Kirvesrintojen otteet ovat hieman notkahdelleet viime peleissä. Lisävinkki: TPS:n suorasta voitosta Coolbet tarjoilee markkinatoppia (3,30) mikä ehdottomasti on pelaamisen arvoinen!

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

Vetosampon pelivihjeitä voit seurata myös Instagramissa, tai keskusteluryhmässämme Telegramissa!