Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Viikonloppu käynnistyy tuttuun tapaan Coolbetin Triplaus-kampanjalla. Homman nimi: Triplaa panoksesi kolme päivää putkeen (pe-su), ja pääset käsiksi 2000€ Jackpotiin! Alla Vetosampon pelivalinnat Triplauksen ensimmäiseen päivään. Kahdella simppelillä NHL-kohteella mennään.

Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Kohde #1: Columbus Blue Jackets voittaa

Sinitakit lähtee hakemaan vieraspisteitä Ottawa Senatorsin kustannuksella. Blue Jackets viilettää kahden pelin tappioputkessa, ja nyt pitäisi taas alkaa rouhimaan pisteitä ettei pudotuspelipaikka lipsu liian kauas. Ottawan koko kausi on ollut umpisurkea, eikä tilanne ensi yönä muutu. Columbuksella on alla useampi lepopäivä, joten sotajuonet on takuulla punottu tähän otteluun kuntoon.

Kohde #2: Calgary Flames voittaa

Toiseksi kohteeksi painetaan Flamesin voitto Anaheim Ducksista. Vaikka ankkalauma on parantanut pelillisiä otteitaan (hatunnosto siitä), niin ensi yön vastus on yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi. Calgary on ollut yksi kauden positiivisimmista yllättäjistä, ja jengi sijoittuukin läntisen konferenssin piikkipaikalle. Vieraat jää ensi yönä nuolemaan näppejään.

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

Vetosampon pelivihjeitä voit seurata myös Instagramissa, tai keskusteluryhmässämme Telegramissa!

Osallistu Vetosampon Lätkälottoon – voita Coolbetin collegepaita sekä 25 euroa pelirahaa!