Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Barkovin reppuselässä

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella, pitkästä aikaa NHL-matsein. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään jatkopaikkaa lähdetään haistelemaan sinkkukohteella.

Lunasta 10€ ilmaisveto änäriin!

Kohde: Aleksander Barkov tekee maalin

Triplauskupongin ainoa kohde napataan New York Islandersin ja Florida Panthersin keskinäisestä väännöstä. Ottelusarja on katkolla Islesille, joka johtaa ottelusarjaa kolmen pelatun matsin jälkeen voitoin 2-1. Panthers onkin siis pakkovoiton edessä. Panthers myös voitti edellisen joukueiden matseista, kun sarja oli ensimmäistä kertaa katkolla Islandersille.

Ykkössentteri Barkovin on aika napata Panttereita reppuselkään. Barkovilla on näistä pleijareista saldona yksi tehty osuma, joka syntyi komeasti ylivoimalla sarjan toisessa matsissa. Isketään kupongille rohkeasti Barkovin potentiaalinen maali tälle iltaa, kun kerroin riittää mukavasti yli kolmen. Veikkaankin, että Panthers hoitaa myös tämän väännön ja ratkaisu jatkopaikasta menee viidenteen matsiin.

TRIPLAAMAAN!

Suomalaiset betsaajat ovat heränneet änärikauteen voitokkaasti!