Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Blues jatkaa taistelua

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella, tietysti NHL-matsien siivittämänä. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään jatkopaikkaa lähdetään haistelemaan kahdella kohteella.

Lunasta 10€ riskitön veto änäriin!

Kohde #1: Canadiens – Flyers yli 4.5 maalia

Philadelphia Flyers on yhden voiton päästä ottelusarjan voitosta, sillä kuudenteen osaotteluun lähtiessä Philly johtaa sarjaa voitoin 3-2. Canadiens on siis tiukan paikan edessä.

Habs onkin altavastaaja matsiin. Suoralle voitolle kerroin hipoo lähes kolmea, eikä kauden jatkuminen näytä kovin todennäköiseltä. Edellisessä matsissa Canadiens kuitenkin onnistui nappaamaan 3-5 voiton, kun Flyersillä oli sauma katkaista sarja. Selkä seinää vasten tilanne tuo mielenkiintoisen aspektin matsiin.

Lopputulosta ei uskalleta lähteä tässä tapauksessa veikkaamaan, vaan isketään overia liuskalle. Vähintään viisi maalia tässä kamppailussa siis vaaditaan, jotta kohde osuu. Montreal lähtee täysillä hakemaan voittoa ja maalipaikkoja lienee luvassa molempiin suuntiin tämän myötä.

Kohde #2: St. Louis Blues voittaa jatkoaika mukaan lukien

Vancouver Canucksin ja hallitsevan mestarin St. Louis Bluesin ottelusarja on tällä hetkellä tilanteessa 3-2 kanukeille. Sauma sarjan poikki pistämiseen on siis tarjolla tulevassa kamppailussa.

Vedetään kuitenkin vastavirtaan. Blues on tässä sarjassa ollut esityksiltään omasta mielestäni vakuuttavampi joukkue, josta myös kerroinasetelma kertoo. Canucksin suoran voiton kerroin on jopa kolmosen hujakoilla, kun taas nuottipaidoilla se on lähempänä kahta.

Povaan seiskapeliä tähän sarjaan, joten Bluesin kelkkaan on hypättävä. Money Line -kohteena riittää, että Craig Beruben miehistö hoitaa matsin vähintään jatkoajan puitteissa.

TRIPLAUKSEEN!

 

VIDEO: COLORADO MURSKAVOITOLLA JATKOON – NAZEM KADRILTA KAUNIS LÄPIAJOMAALI