Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Flyersin voittoputkelle jatkoa

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella, tietysti NHL-matsien siivittämänä. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään jatkopaikkaa lähdetään haistelemaan kahdella kohteella.

Lunasta 10€ riskitön veto änäriin!

Kohde #1: Flyers voittaa varsinaisella peliajalla

Philadelphia Flyers ja Montreal Canadiens avasivat oman pudotuspelisarjansa toissa yönä. Ennakkoon suosikkina sarjaan lähtenyt Flyers harjasi homman vähemmän yllättäen tyylipuhtaasti 2-1 himaan. Flyers hallitsi ottelua alku- ja loppupäästä, ainoastaan toisessa erässä Canadiens oli hieman niskan päällä.

Flyersin esitys sai kuitenkin allekirjoittaneen vakuuttumaan Phillyn meiningistä. Joukkue ei ole turhaan kovassa hypessä. Tänään on kaikki pedattuna toista voittoa varten ja reilu kahden kertoimella se pelataan myös triplaan.

Kohde #2: Avalanche voittaa jatkoaika mukaan lukien

Colorado Avalanche on eittämättä yksi suuria suosikkeja lännestä vetämään päätyyn saakka. Varsinaiset pudotuspelit aloitettuaan se pyyhki Arizona Coyotesilla heti lattiaa voittaen ensimmäisen matsin kevyesti 3.0. Ei liene epäselvää, kumpi lähtee suosikin viitta niskassaan tähän matsiin.

Laukaukset 40-14 Avsin hyväksi kuvaavat paljon, miltä ottelu näytti. Vaikka ratkaisu nähtiinkin vasta kolmannessa erässä, jolloin ottelun avausmaali tehtiin, oli matsi täysin Coloradon heiniä. Tänään Avsia lappuselle ja ML-kohteessa mukana myös mahdollinen ratkaisu vasta jatkoajalla.

TRIPLAAMAAN!