Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Liigan kimppuun kahdella pelivalinnalla

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Pelaa kasinolla – voita elämysmatka Lappiin!

Kohde #1: TPS – SaiPa: Alle 5,5 maalia

Turussa pelataan mielenkiintoinen kamppailu TPS:n ja SaiPa:n välillä. TPS:llä on vielä teoreettinen sauma kammeta tiensä KalPan ohi pudotuspeleihin. Piste-eroa joukkueiden välillä on yhdeksän pistettä. KalPa:lla on vielä viisi peliä jäljellä, TPS:llä kuusi – ja vastustajat ovat sieltä helpoimmasta päästä. Toki turkulaisten pudotuspelipaikka vaatisi myös sen että KalPa hukkaa pisteitä viimeisissä peleissä. Niin tai näin, TPS taistelee tänään täysillä täysien pisteiden eteen. Tässä matsissa verkot tuskin liiemmin heiluu – SaiPa:n ruuti on ollut sen verran märkää.

Kohde #2: KooKoo -1,5 (KooKoo voittaa vähintään kahdella maalilla)

Huippuvireinen KooKoo lähtee hakemaan täyttä pistepottia Vaasasta Sportin vieraana. Joukkueet kohtasivat tasan viikko sitten Kouvolassa, jolloin Sport kaatui 7-1. KooKoo pystyy vielä parantamaan asetelmiaan pudotuspelejä ajatellen, eli tänään ei ole löysäilyä luvassa. Painetaan Triplauksen toiseksi kohteeksi vieraiden voitto vähintään kahdella maalilla.

TRIPLAAMAAN!