Vetosampon Lätkätriplaus & Day 2: Liigassa kikkaillaan maalimäärillä

Coolbetin Triplaus-kilpailussa ollaan siirrytty lauantaille. Liigassa pelataan tänään täysi kierros, ja pelivalinnat poimitaankin sieltä!

Kasinoviikonloppu! Nappaa 10€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Kohde #1: Ilves – KalPa: Alle 5,5 maalia

Tärkeistä pisteistä taistelevat Ilves ja KalPa ottavat tänään yhteen Hakametsässä. Ilves pelasi viimeksi keskiviikkona Lukon vieraana, häviten 2-0. KalPa puolestaan pelasi eilettäin Kärppiä vastaan, josta se nappasi maistuvan 3-2 voiton jatkoajalla.

Ottelu on molemmille joukkueille tärkeä. Ilves pyrkii parantelemaan asetelmiaan pudotuspelejä varten, ja KalPa:lla on vielä hiuksenhieno mahdollisuus jopa tipahtaa ulos sääli playoffseista. Kotijoukkueen pelit ovat viime aikoina olleet erittäin vähämaalisia: viimeksi Ilveksen pelissä nähtiin yli 5 maalia lähes kuukausi sitten. Isketään lapulle alle 5,5 maalin veto.

Kohde #2: Jukurit – HIFK: Yli 4,5 maalia

Liigan heittopussi Jukurit isännöi HIFK:ta. Mikkeliläiset nappasivat eilettäin Pelicansista 0-2 voiton. HIFK puolestaan pelasi torstaina Ässiä vastaan voittaen jatkoajalla 4-3. Vieraat lähtevät matsiin selvänä ennakkosuosikkina, ja muu lopputulos kuin HIFK:n voitto olisikin yllätys. Jukurien peleissä verkko ei liiemmin ole viime aikoina heilunut, mutta eilinen vieraspeli todennäköisesti tulee näkymään kun vastaan asettuu tulivoimainen HIFK. Triplauksen toiseksi kohteeksi valikoituu tähän matsiin yli 4,5 maalin veto.

 

TRIPLAAMAAN!