Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Liigassa luotetaan ennakkosuosikeihin!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Coolbetin Lätkäblogi: Kamppailu kotiedusta käy kuumana

Kotimaisen Liigan puolella tahkotaan tänään täysi ottelukierros. Runkosarjan loppu lähenee uhkaavaa vauhtia ja tietyt joukkueet joutuvat tosissaan taistelemaan elintärkeistä pisteistä. Tänään uskallankin rohkeasti luottaa ennakkosuosikeihin.

Kohde #1: HPK voittaa

Pallokerho saa isännöitäväkseen umpisurkean Jukurit. HPK:lla on vielä hiuksenhieno mahdollisuus välttää sääli playoffsit, joten tällaiset matsit täytyy hoitaa. Mikkeliläiset painivat edelleen isojen maalinteko-ongelmien kanssa: viimeisessä viidessä pelissä joukkue on heiluttanut vastustajan verkkoa surulliset neljä kertaa. Kotijoukkue nauttii pitkästä levosta sekä kotiedusta. Tämä matsi on isäntien heiniä.

Kohde #2: Lukko -1,5 (Lukko voittaa vähintään kahdella maalilla)

Pelicans matkustaa tänään Raumalle jossa luvassa on harvinaisen kylmää kyytiä. Lahtelaisten tyhjennysmyynti on ollut täydessä vauhdissa, ja eilettäin joukkue ilmoitti kaupanneensa kovimman pistemiehensä Juha-Matti Aaltosen Kärppiin. Pelicans on heittänyt pyyhkeen kehään tämän kauden osalta, kun taas raumalaiset pyrkivät tosissaan taistelemaan kotiedusta.

Kohde #3: Tappara -1,5 (Tappara voittaa vähintään kahdella maalilla)

Triplaus viimeistellään Tapparan kahden maalin voitolla Vaasan Sportista. ”Porkkanapöksyillä” on vielä mahdollisuus kivuta runkosarjassa Kärppien ohi piikkipaikalle. Sport puolestaan pitää ”komeasti” runkosarjan hännipaikkaa, ja mitä luultavammin siellä se tulee pysymään aina kauden loppuun asti. Tasoero on sen verran suuri, että Tapparan pitäisi tämä ottelu voittaa selkeällä maalierolla.

TRIPLAAMAAN!

TSEKKAA MYÖS: Rantanen, Barkov ja Nutivaara heiluttivat maaliverkkoja – Sarokselle nollapeli