Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Liigasta pari pelivalintaa lapulle!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Homma startataan kahdella kohteella kotimaisesta Liigasta

10€ riskitön veto lätkään tästä!

Liiga-kausi starttasi eilettäin Hämeenlinnassa, kun HPK ja Kärpät iskivät yhteen kauden avausottelussa. Tänään tarjolla onkin kuuden matsin kierros.

Kohde #1: TPS +0,5 (Veto osuu, mikäli TPS ei häviä varsinaisella peliajalla)

Ässät ja TPS ovat materiaaleidensa puolesta pitkälti samalla viivalla paperilla tarkasteltuna. Turkulais-jengi on kuitenkin allekirjoittaneen silmään asetettu kohtuuttoman isoksi altavastaajaksi. Mielenkiintoista on nähdä kuinka kummankin joukkueen maalivahdit suoriutuvat: porilaisten tolppien välissä torjuu 24-vuotias Linus Söderström, joka on pelannut tosipeleissä viimeksi muutama vuosi sitten SHL:ssä. TPS:n torjuntavastuuta kantaa KHL:ssä useamman kauden pelannut Andrei Karejev. TPS:llä on kaikki avaimet päästä pisteille tässä matsissa.

Kohde #2: Lukko – Tappara: Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia

Kenties kierroksen kuumin mittelö nähdään Raumalla, kun Lukko ja Tappara kohtaavat. Molemmat ovat Kärppien lisäksi kuumimpia suosikkeja tällä kaudella. Kumpikin jengi omaa laadukkaan veskarin, mutta eiköhän avausmatsissa nähdä osumia molemmissa päädyissä – sen verran tulivoimaa kummaltakin löytyy.

TRIPLAUKSEEN!