Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Luotetaan Rantaseen!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella, luonnollisesti NHL-matsien siivittämänä. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa. Tänään jatkopaikkaa lähdetään haistelemaan kahdella kohteella.

10€ riskitön NHL-veto!

Kohde #1: Mikko Rantanen tekee maalin

Colorado Avalanche ja Dallas Stars kohtaavat ensi yönä game sevenissä. Kyseinen ottelusarja on ollut melkoista ilotulitusta ainakin maalien osalta – ottelua kohden on nikkaroitu yli kahdeksan osumaa. Tässä kohtaa jätetään voittajan veikkaaminen väliin, ja luotetaan sen sijaan Mikko Rantasen osumaan. Rantanen on tehtaillut tässä sarjassa neljä osumaa, viimeksi viime pelissä. Coolbet tarjoaa Mikon osumasta vajaan kolmosen kertoimen.

Huom! Kyseinen peli on tänään perjantaina Coolbetin Päivän Peli. Voit lunastaa tähän peliin 5% voitontehostajan, joka korottaa mahdollista nettovoittoasi viidellä prosentilla.

Kohde #2: Vegas Golden Knights voittaa / Tasapeli

Myös VGK ja Vancouver Canucks iskevät yhteen seitsemännessä pelissä. VGK aloitti sarjan vakuuttavasti mutta Canucks on onnistunut kampeamaan voiton viimeistä kahdesta matsista. Triplaus täydennetään vedolla ”Vegas +0,5”, joka osuu kunhan Ritarit ei häviä varsinaisella peliajalla. VGK on viimeisimmistä tappioista huolimatta selvä ennakkosuosikki etenemään jatkoon.

TRIPLAUKSEEN!

Tsekkaa myös: Ässiltä huippuvärväys!