Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1: Triplauksessa pelataan Kärppiä vastaan!

Perjantai polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on jälleen 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Kasinoviikonloppu! Nappaa 10€ ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Kohde #1: KalPa +0,5 (KalPa voittaa / Tasapeli)

KalPa:lla ja Kärpillä on Liigan runkosarjaa enää seitsemän ottelua jäljellä. Kotijoukkue KalPa sijoittuu tällä hetkellä sijalle kymmenen, millä pääsee vielä sääli playoffseille. Yhdettätoista sijaa pitävä TPS on kuitenkin kirinyt välimatkaa kiinni ja hengittää perässä ”vain” yhdeksän pisteen päässä. On siis hiuksenhieno mahdollisuus, että KalPan kausi päättyy runkosarjaan.

Kärpät pitää totuttuun tapaan kärkisijaa. Piste-eroa Tapparaan on jo kahdeksan pistettä.

Vierailla on allaan vakuuttava viiden pelin voittoputki. Tästä huolimatta hyppään KalPa:n kelkkaan, jonka pitäisi saada kahden pelin tappioputki poikki. Joukkueet kohtasivat viimeksi melko tarkalleen kuukausi sitten, jolloin Kärpät vei voiton vasta rankkareilla 3-4. Ei siis olisi mikään ihme, jos motivoituneet kuopiolaiset laittaisivat Kärppä-lauman tänäänkin tiukille.

Kohde #2: KooKoo voittaa

Triplaus täydennetään KooKoo:n voitolla Vaasan Sportista. KooKoo voi vielä parannella asetelmiaan pudotuspelejä asetellen, kun taas jumbosijaa pitävä Sport odottelee jo kauden loppua. Sport on voittanut tämän kauden kaksi keskinäistä kohtaamista – tänään on ehdottomasti kouvolalaisten vuoro.

TRIPLAAMAAN!