Vetosampon Lätkätriplaus & Day 1 – viikonloppu käyntiin Liigalla!

Eilinen Tuplaus-veto tyssäsi ikävästi SHL kohteeseen – tänään käynnistyy kuitenkin Coolbetin Triplaus! Nokka pystyyn ja eteenpäin siis. Viikonloppu käynnistyy maukkaasti täydellä Liiga-kierroksella, ja sieltä nappaan kaksi kohdetta Triplaus-lapulle. Jackpotissa tuttuun tapaan 2000 euron potti!

Vetosampon kerroin kisa – voita kausikortti Liigaan! Kärkitulos: 11,37.

Kohde #1: HIFK -0,5 (HIFK voittaa)

HIFK käynnisti kautensa 3-0 tappiolla Pelicansia vastaan. Sittemmin helsinkiläiset ovat saaneet koneensa käyntiin, ja viimeisestä kahdesta pelistä on irronnut täydet pisteet. Tänään Nordikselle saapuu vieraaksi hallitseva Suomen mestari, HPK. ”Kerho” nappasi kauden avausvoittonsa kukistamalla SaiPa:n 3-2. Hämeenlinnalaisten pyörät ei kuitenkaan ole lähtenyt pyörimään kunnon vauhtiin. HIFK on tänään selvä ennakkosuosikki voittamaan paremman materiaalin ja vireen johdosta. Siihen luotetaan.

Kohde #2: Kärpät yli 2,5 maalia

Oululaisten viikonloppu käynnistyy vieraspelillä Hakametsässä, isäntänään Ilves. ”Tupsukorvat” on tällä hetkellä ainoa joukkue jolla on pyöreät nolla pistettä kasassa. Odotukset nuorta ja innokasta joukkuetta vastaan ovat olleet kovat – ehkä paine on ollut liiankin kova? Jengi on kolmessa pelissä päästänyt omiin peräti 13 maalia, eikä tekeminen vielä vakuuta. Motivaatiota varmasti piisaa, mutta liekö palaset loksahtelee kohdalleen juuri tänään, kun vastassa on Liigan kovin joukkue. Kärpät on voittanut kaikki tähän astiset pelinsä – tosin, hyvin nihkeästi! Esimerkiksi viime pelissä oululaiset kukisti Jukurit kotonaan vasta jatkoajalla 2-1. Potentiaalia piisaa, ja luulisi Kärppienkin koneiston käynnistyvän hiljalleen.

Pelaamaan tästä!

 

LUE MYÖS: Liiga-ennakko 2019-2020