Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Viikonloppu käynnistyy tuttuun tapaan Coolbetin Triplaus-kampanjalla. Homman nimi: Triplaa panoksesi kolme päivää putkeen (pe-su), ja pääset käsiksi 2000€ Jackpotiin! Alla Vetosampon pelivalinnat Triplauksen ensimmäiseen päivään.

Vetosampon Lätkätriplaus Day 1!

Pelivalinta #1: HIFK -0,5 (2,10)

HIFK:n viikonloppu käynnistyy Kouvolassa KooKoo:n kotiareenalla. HIFK tiedotti tänään päävalmentajan vaihdoksesta: Päävalmentaja Ari-Pekka Selinin viittaa kantaa tästä päivästä eteenpäin Jarno Pikkarainen. Uskon vaihdoksen näkyvän erityisesti tänään positiivisena energiapiikkinä helsinkiläisten tekemisessä. KooKoo on voittanut kaksi peliä perättäin (molemmat ottelut Sportia vastaan), mutta tänään kotijoukkue on ison koitoksen edessä.

Pelivalinta #2: JYP Money Line (1,46)

Triplauksen toiseksi kohteeksi valikoitui JYP:n voitto Ilveksestä (sisältää jatkoajan ja rankkarit). Läpi kauden ailahdellut JYP on pelannut erittäin vakuuttavasti vuodenvaihteen jälkeen – kuudesta pelistä se on voittanut viidesti, ja se on onnistunut kaatamaan mm. TPS:n, HIFK:n sekä Tapparan. Jyväskyläläiset roikkuvat edelleen pudotuspeliviivan alapuolella, mutta tätä menoa joukkue nousee viivan paremmalle puolelle alta aikayksikön. Tupsukorvat jää tänään nuolemaan näppejään.