Vetosampon Lätkätriplaus & day 2: differentiaalinen haku lapulle

Eilinen triplauslappu saatiin kunnialla maaliin, kun Ondrej Palatin osuma siivitti paikan auringossa. Tänään pureudutaan Starsin ja Golden Knightsin matsiin.

10€ riskitön NHL-veto tästä!

Dallas Stars johtaa sarjaa tällä hetkellä otteluvoitoin 2-1, kun edellispelissä Alexander Radulovin voittomaali ratkaisi homman hieman yllättäen texasilaisille. Tänään VGK on jälleen suosikki tulevaan otteluun.

Vegasin suosikin asema on kieltämättä ansaittua. Peliesityksien puolesta VGK on ollut vastustajaansa huomattavasti vaarallisempi nippu ja tuuri on ollut osittain Starsin puolella. Vegasin ykköstykit eivät ole päässeet velä kovin isosti kuitenkaan iskemään tehoja sisään ja niille on kysyntää tänään.

Triplauksessa ei kuitenkaan lähdetä hakemaan Vegasin menestystä. Pelitarjonta on suppeaa ja jatketaan sinkkumuodossa. Tasaista ja vähämaalista mittelöä sopii odottaa jälleen kerran, jonka johdosta isketään lapulle kolmannen erän tasapeliä. Jatkoaika ei olisi shokeeraavaa ja sisukas Dallas ei päästä vahvempiaan ilmaiseksi kaventamaan sarjaa.

Coolbetin Voitontehostaja: voita 10% enemmän!

JOKERIEN PELAAJAT KAHDEN VIIKON KARANTEENIIN – VIISI OTTELUA JOUDUTAAN SIIRTÄMÄÄN