Vetosampon Lätkätuplaus Day 1!

Viime viikolla Coolbetin Tuplaus-kampanjassa edettiin aina perjantaihin saakka, mutta touhu katkesi kun JYP hävisi Sportille. Tuplauksen läpäisi lopulta kaksi pelaajaa, jotka jakoivat 5000 euron Jackpotin. Tuplaus käynnistyy tänään uudestaan ja Vetosampo on luonnollisesti menossa mukana!

Vetosampon Lätkätuplaus Day 1!

Kohde #1: Pittsburgh Penguins: Yli 2,5 maalia

Pittsburgh Penguins vierailee tulevana yönä hyvävireisen Philadelphia Flyersin vieraana. Vaikka Pensillä on meneillään neljän pelin tappioputki, luotan joukkueen heiluttavan Flyersin verkkoja vähintään kolmesti. Keskinäiset kohtaamiset ovat tähän asti olleet räiskyviä, ja vierailta tunnetusti löytyy tulivoimaa. Maaliodottama on ottelussa muutenkin korkea, joten olisi pieni ihme mikäli Pingviinit jäisivät alle kolmen maalin.

Kohde #2: Washington Capitals Money Line (Washingtonin voitto sisältäen JA + RL)

Washington Capitals pelaa ensi yönä kuudennen perättäisen kotiottelun, minkä jälkeen joukkue lähtee kuuden pelin vieraskiertueelle. Vaikeahkon tammikuun jälkeen Stanley Cup -mestari on selvästi parantanut otteitaan. Ensi yönä vastaan asettuu Los Angeles Kings joka on iskenyt isompaa vaihetta silmään, sillä se on yllättäen kaatanut koviakin vastustajia viime aikoina. Tästä huolimatta tässä ottelussa kotijoukkue on ehdoton suosikki paremman materiaalin sekä motivaatioedun vuoksi. Peli on Kingsille kuudes perättäinen vieraspeli, ja tämä näkyy varmasti kentälläkin. Isäntien voitto kelpaa Tuplauksen toiseksi kohteeksi erinomaisesti!

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!