Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: 5000€ Jackpotin metsästykseen!

Uusi viikko polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Tuplauksella. Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin!

Suomalaispelaaja teki uskomattoman jättitilin viikonlopun NHL-peleillä!

Tänään tarjolla on lätkän osalta runsaasti KHL-pelejä, sekä ensi yönä pelattavat kolme NHL-ottelua. Oman Tuplauksen käynnistän parilla kohteella NHL:stä.

Kohde #1: Toronto Maple Leafs – Florida Panthers: Yli 5,5 maalia

Air Canada Centerissä iskevät yhteen NHL:n runsasmaalisimmat joukkueet, kun Toronto isännöi Florida Panthersia. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet yhdesti: ottelu pelattiin reilut kaksi viikkoa sitten, jolloin Panthers oli parempi hurjin lukemin 8-4. Vaahterapaitojen peleissä on tehtailtu keskimäärin 6,7 maalia, Floridan vastaava lukema on 6,8. Kaikki ennusmerkit lupailee maalijuhlaa – Tuplauksen ensimmäiseksi kohteeksi painetaankin yli 5,5 maalin veto.

Kohde #2: Philadelphia Flyers: Yli 2,5 maalia

Philadelphia Flyers lähtee venyttämään Detroit Red Wingsin surullisen pitkää tappioputkea. Kotijoukkue on hävinnyt kahdeksan peliä putkeen, ja tähän tuskin tulee helpotusta ensi yönä. Isäntien maalinteko takkuaa ja oman pään peli on sekaisin. Philadelphian pitäisi nakuttaa ”punasiipien” verkkoon kolme osumaa leikiten.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

LUE MYÖS: Nuorten Leijonien tehomiehet vaihtavat osoitteita Liigassa