Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: Flamesiin löytyy luottoa

Maanantai –> Coolbetin Tuplaus käyntiin! Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin!

Tuplaukseen lähdetään tänä maanantaina harvinaisesti änärillä, joka on mahdollista pitkästä aikaa. Otetaan heti single-veto kiinni Calgary Flamesin ja Winnipeg Jetsin matsista, johon Calgary lähtee ennakkosuosikkina.

Ennakkosuosikin asema on ehdottomasti ansaittua. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa viikonloppuna Flames oli selkeästi kokonaisvaltaisesti parempi joukkue. Jets ei voinut calgaryläisten meiningille juuri mitään ja tuloksena oli selkeät 4-1 lukemat Flamesille.

Tänään ei ole syytä uskoa Jetsiin juurikaan tuon enempää. Viikonlopun matsissa kolhuja saivat Matthew Tkachukin teloma Mark Scheifele ja ranteensa loukannut Patrik Laine. Näiden kahden pelimiehen poissaolot eivät todellakaan helpota Jetsin urakkaa.

Kerroin 2.09 varsinaisen peliajan Flamesin voitolle tuntuu maistuvalta edellismatsin jälkeen. Jatketaan samalla linjalla ja odotetaan tästäkin matsista vaikeaa Jetsille.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagram-kanavalla