Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: Katseet kohti illan prime time -matsia

Uusi viikko polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Tuplauksella. Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin! Oman urakan starttaan yhdellä kohteella NHL:stä.

Kohde #1: Colorado Avalanche -2,5 (Colorado voittaa vähintään kolmella maalilla)

Maanantai käynnistyy lätkäfanien kannalta antoisasti, kun Colorado Avalanche isännöi Detroit Red Wingsiä Suomen aikaan kello 22:00. Lähtökohdat illan kamppailuun ovat selkeät, ja 1X2-kertoimista voi päätellä kaiken tarvittavan: 1,40 – 5,75 – 6,60. Vieraiden harteilla lepää raskas altavastaajan viitta, ja syystäkin.

Avalanche sai viime viikolla niin sanotusti ketsuppipullon auki. Joukkue paini jonkin aikaa maalinteko-ongelmien kanssa eikä voittoja meinannut irrota. Lopulta jengi kukisti San Jose Sharksin 4-0 ja heti seuraavassa pelissä St. Louis Blues sai kyytiä 5-3. Nyt vieraaksi saapuu umpisurkea Detroit. Red Wingsillä on kasassa 28 pistettä, mikä on ylivoimaisesti vähiten koko sarjassa. Voittoja on irronnut 12, tappioita 37. Eikä ihme, sillä maaliero on vastustajien eduksi 104 – 189.

Kotijoukkueen pitäisi tämä peli harjata vaikka unissaan. AVS tuskin kuitenkaan lähtee otteluun rotsi auki, sillä takana on astetta heikompi ajanjakso. Uskon isäntien nappaavan tästä rutiinivoiton selkeällä maalierolla.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

LUE MYÖS: Patrick Kanelle tonni täyteen pisteissä – Laineelle maali