Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: Maanantai tarjoilee yhden NHL-ottelun

Maanantai –> Coolbetin Tuplaus käyntiin! Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin!

Vedonlyönti: Markkinatoppien ja kertoimien merkitys

Tämän viikon maanantai ei kehuja kerää lätkäkattauksen osalta. Tarjolla on käytännössä ainoastaan yksi ottelu, joka pelataan ensi yönä rapakon toisella puolella Columbus Blue Jacketsin ja Ottawa Senatorsin välillä.

Toisin sanoen tästä matsista pitää raapaista single-veto kasaan Tuplausta varten, vähintään kakkosen kertoimella. Ja juuri sopiva kohde löytyikin, nimittäin alle 5,5 maalin vedosta. Siipirikkoinen CBJ lähtee mittelöön ennakkosuosikkina, mutta kotijoukkueen voittoon ei luottoa löydy: ”Sinitakit” on hävinnyt jo kahdeksan matsia putkeen. Ruuti on yksinkertaisesti märkää. Viimeisessä kymmenessä pelissä jengi on tehtaillut surulliset 18 maalia. Tappioputki pitäisi kuitenkin katkaista hinnalla millä hyvänsä, muuten pudotuspelipaikka jää vain haaveeksi.

Odotettavissa on tasainen kamppailu. Maalijuhlia tuskin on luvassa, vieläpä kun huomioidaan se fakta että Blue Jackets on koko NHL:n vähämaalisin joukkue (keskimäärin 4,8 maalia per peli tällä kaudella). Tällä tarjonnalla alle 5,5 maalin veto tähän otteluun lienee viisain valinta.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!