Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1 – NHL:llä viikko käyntiin!

Joulukuun toinen viikko polkaistaan käyntiin Coolbetin Tuplauksella. Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin! Oman urakan starttaan ensi yön NHL-kierroksen voimin.

Kohde #1: Tampa Bay Lightning Money Line (Tampa Bay voittaa sisältäen jatkoajan ja rankkarit)

Tampa Bay saa isännöitäväkseen pelottavan hyvän New York Islandersin, joka pitää itäisen konferenssin kolmannetta sijaa. ”Bolts” puolestaan löytyy sijalta 12, mikä on vähintään yllättävää. Lightning on tapansa mukaan ollut äärimmäisen tehokas maalinteossa ja se onkin nikkaroinut eniten osumia per peli (3,74). Alakerta ei kuitenkaan ole ollut aivan yhtä vakuuttava. Tampa omaa kuitenkin yhden laadukkaimmista pelaajamateriaaleista ja leveyttä löytyy joka suunnalta. Jengi nappasi viime ottelussa huikean 7-1 voiton San Jose Sharksista, joten pelaajat pääsevät ensi yönä askiin hyvässä flow-tilassa.

Islandersin puolustus- ja maalivahtipelaaminen selittää sen menestystä. Joukkueet kohtasivat marraskuun alussa, jolloin ”saarelaiset” kukisti Boltsin 5-2 voitolla. Nyt Tampalla on kotietu ja hyvä mahdollisuus napata revanssi, enkä usko Islanders pääsee yllättämään uudestaan.

Kohde #2: Ottawa Senators – Boston Bruins: Alle 7,5 maalia

Tuplaukseen haen ”täytekohteen” Ottawa Senatorsin ja Boston Bruinsin välisestä mittelöstä, johon isketään alle 7,5 maalin -veto. Ottawalla on aika ajoin ollut isoja vaikeuksia oman pään pelin kanssa. Tähän matsiin se pääsee kuitenkin levänneenä, ja jengit kohtasivat viimeksi marraskuun lopussa jolloin Bruins nappasi tiukan 1-2 voiton. Lisäksi vierasjoukkueella on hävinnyt kaksi viimeistä peliään, jota ennen sillä oli kahdeksan pelin mittainen voittoputki. Boston himoaa takuulla takaisin voittojen pariin, ja se onnistuu vain huolellisella tekemisellä. Verkot tuskin heiluu yli seitsemää kertaa.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

LUE MYÖS: Vetosampon palautusprosentti: Marraskuu