Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: Puolivälierissä ratkaisun hetket

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Vetosampon Lätkätuplaukseen poimitaan ensi yön NHL-matseista kaksi kohdetta.

Tästä 10€ riskitön veto Änäriin!

Kohde #1 Tampa Bay Lightning +1.5

Tampan ja Bostonin sarja on nyt ensimmäistä kertaa katkolla, kun TBL hoiteli viime pelissä homman numeroin 3-1. Otteluvoitot ovat tilanteessa 3-1.

Kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet Tampalle maalierolla 10-2 ja tänään jatkopaikka näyttää jo kohtalaisen hyvältä. Isketään Lightningia pienellä tasoituksella, jolloin kohde osuu vaikka maalin verran tulisikin tukkaan varsinaisella peliajalla.

Kohde #2 Avalanche – Stars yli 5.5 maalia

Dallas Stars on monien yllätykseksi ottanut Colorado Avalanchesta niskalenkin tässä puolivälieräparissa. Otteluvoitot ovat Starsille 3-1 ja homma saattaa ratketa jo ensi yönä.

Tämä ottelusarja on ollut erittäin maalirikas ja pidättäydytään samassa linjassa tänään. Keskiarvo maalien suhteen on ollut 8.5 per ottelu, joten tämä 5.5 linjan ylitys pitäisi ehdottomasti olla sopiva jatkumo kyseiselle tilastolle.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

ROOPE HINTZ LAUKOI MALTILLA UPEAN MAALIN – DALLAS VOITON PÄÄSSÄ JATKOPAIKASTA