Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: Viikko käyntiin NHL:n prime time -peleillä!

Uusi viikko polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Tuplauksella. Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin!

Tänään tarjolla on harvinaisen hyvin lätkäotteluita. KHL:ssä pelataan kahdeksan matsia, Liigassa yksi ja NHL:ssä nähdään poikkeuksellisesti kolme prime time -peliä. Tuplaus käynnistelläänkin NHL-kohteilla.

Kohde #1: San Jose Sharks – Florida Panthers: Alle 7,5 maalia

Tuplauksen ”täydennyskohteena” toimii alle 7,5 maalin veto San Jose Sharksin ja Florida Panthersin väliseen matsiin. Panthers on ollut läpi kauden yksi liigan runsasmaalisimmista joukkueista, mutta nyt jengi taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta ja joutuu panostamaan oman pään peliin entisestään. Kotijoukkue Sharks on puolustanut viime matseissa hyvin, etenkin kun huomioidaan Erik Karlssonin loukkaantuminen. Tuskin tässä mittelössä kahdeksaa osumaa nähdään.

Kohde #2: Calgary Flames Money Line (Calgary voittaa sisältäen JA + RL)

Toisessa kohteessa luotan Calgary Flamesin nappaavan voiton Anaheim Ducksista. Ducks pelasi viimeksi viime yönä, kun se kaatoi Vancouver Canucksin 1-5. Flamesilla on allaan pidempi lepo ja nyt sen täytyisi puhdistaa kasvot viimeisimmän rökäletappion (Chicago Blackhawksia vastaan 4-8) vuoksi. Isäntäjoukkue on selvästi laadukkaampi ja se taistelee täysillä pudotuspelipaikasta. Vierasvoitto olisi yllätys.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

 

LUE MYÖS: SaiPan tähtihyökkääjä siirtyy Suomi-sarjaan