Vetosampon Lätkätuplaus & Day 1: Washington Capitalsiin löytyy luottoa

Maanantai –> Coolbetin Tuplaus käyntiin! Kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata panoksensa seitsemänä perättäisenä päivänä – mikäli homma etenee päätyyn asti, niin kilpailija pääsee omien voittojensa lisäksi käsiksi 5000 euron jackpotiin!

Coolbetin Päivän Peli: Buffalo Sabres – Washington Capitals

Oman Tuplaus-urakan polkaisen käyntiin single-vedolla NHL:stä.

Tiistain vastaisena yönä rapakon toisella puolella pelataan viisi ottelua. Buffalo Sabres isännöi KeyBank Centerissä Washington Capitalsia, ja tähän tartutaan.

Kotijoukkue Sabresin lähtökohdat eivät ole maireat. Takana on kuusi perättäistä tappiota ja maaliero näissä peleissä on vastustajien hyväksi 22 – 10. Omissa soi liikaa ja maalinteko sakkaa. Tämä ei sinänsä ole ihme. Buffalon kausi päättynee lähes vuorenvarmasti runkosarjaan, joten motivaatio lienee alhainen. Lisäksi joukkueen paras pistemies Jack Eichel on ollut viime peleissä täysin talviunilla: Eichel on jäänyt tehopisteittä peräti seitsemässä perättäisessä matsissa! Kyseinen herra on tehtaillut jopa 17 prosenttia Buffalon maaleista, ja ollut mukana lähes joka toisessa osumassa.

Caps katkaisi viime ottelussa kahden pelin mittaisen häviöputken kukistamalla Pittsburgh Penguinsin 2-5. Washingtonin kausi on sujunut kaikin puolin vakuuttavasti. Vaakakuppia Washingtonin puoleen kallistaa entisestään se fakta, että Capitals on itäisen konferenssin paras vierasjoukkue.

Pelivalinta on mielestäni varsin selkeä. Ero pelaajamateriaaleissa on valtava, etenkin kun huomioidaan Buffalon ykköstykki Eichelin heikko ajanjakso. Coolbet tarjoaa Washingtonin voitosta yli kakkosen kertoimen, mikä kelpaa mainiosti Tuplaukseen. Kyseinen ottelu sattuu myös olemaan Coolbetin ”Päivän Peli”.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!