Vetosampon Lätkätuplaus Day 2!

Eilettäin naulattiin Coolbetin Tuplaus-kisan ensimmäinen päivä joten 5000 euron jackpotin metsästys jatkuu! Vetosampon Lätkätuplaukseen isketään tänäänkin kaksi NHL-kohdetta. 

Vetosampon Lätkätuplaus Day 2!

Kohde #1: Washington Capitals voittaa varsinaisella peliajalla

Hallitseva Stanley Cup -mestari saa vieraakseen Vancouver Canucksin. Isännillä on meneillään harvinaisen heikko ajanjakso, sillä Caps on viimeisestä kymmenestä pelistä voittanut vain kahdesti. Nyt joukkueella on muutama lepopäivä takana ja se pääsee pelaamaan käytännössä parhaalla mahdollisella miehistöllä. Vancouver pelasi viime yönä Philadelphia Flyersia vastaan häviten 2-1. Pidempi lepo, kotietu sekä ylivoimaisesti laadukkaampi materiaali kallistaa vaakakupin kotivoiton puolelle. Washington palaa ensi yönä näyttävästi voittojen pariin, näin uskon.

Kohde #2: Arizona Coyotes: Alle 3,5 maalia

Toinen kohde ei liiemmin perusteluita kaipaa. Nashville on päästänyt läntisessä konferenssissa vähiten maaleja heti Dallas Starsin jälkeen (139). Kivenkova puolustuskalusto sekä Pekka Rinne pitävät huolen siitä ettei verkko heilu omissa yli kolmea kertaa. Kohteen kerroin ei päätä huimaa, mutta sillä saadaan nostettua tuplausvedon kokonaiskerroin yli kahden, ja se riittää!

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!