Vetosampon Lätkätuplaus Day 2!

Eilen käynnistettiin Coolbetin Tuplaus-kampanja onnistuneesti – kuten teki myös noin 1000 muuta kisaajaa. Tänään jatketaan 5000 euron jackpotin tavoittelua kahden NHL-kohteen voimin.

Vetosampon Lätkätuplaus Day 2!

Kohde #1: Nashville Predators Money Line (Nashvillen voitto sisältäen JA + RL)

Ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui Nashville Predatorsin voitto Detroit Red Wingsistä. Kotijoukkue pelasi viikonloppuna kaksi ottelua (molemmat St. Louis Bluesia vastaan). Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Bluesin hyväksi 3-2, ja seuraavassakin Nuottipaidat olivat vahvempia jatkoajan jälkeen lukemin 4-5. Nyt Predsillä on kelpo tilaisuus palata voittojen pariin kun vastaan asettuu selvästi heikompi, kolmen pelin tappioputkessa ryömivä Detroit. Molemmat lähtevät kamppailuun käytännössä parhaalla mahdollisella materiaalilla. Isäntäjoukkue on yksinkertaisesti jokaisella osa-alueella parempi osapuoli eikä vierailla ole käytännössä saumoja edetä pudotuspeleihin, joten en jaksa uskoa Red Wingsin voittoon.

Kohde #2: Winnipeg Jets Money Line (Winnipegin voitto sisältäen JA + RL)

Toiseksi kohteeksi painetaan Jetsin voitto New York Rangersista. Winnipeg palaa kotiareenalleen kolmen pelin vieraskiertueelta, josta se nappasi yhden voiton (1-3 Buffalo Sabresista). Myös Rangers saapuu ensi yön matsiin voitto takanaan, sillä joukkue kaatoi viime pelissä Toronto Maple Leafsin 4-1. Vierasjoukkue on aika ajoin vilautellut yllättävän vakuuttavia otteita, mutta tästä huolimatta isännät ovat selkeä suosikki. Jets on liigan toiseksi paras vierasjoukkue, Rangers puolestaan kolmanneksi heikoin vierasjoukkue. Kotivoitto on allekirjoittaneen paperilla todennäköisin lopputulos!

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!