Vetosampon Lätkätuplaus Day 2!

Coolbetin tuplaus-kampanjassa ollaan edetty tiistaille. Mielenkiintoista on se, että samaan on yltänyt yli 1000 muuta kisailijaa! Noh, kilpailussa on vielä kuusi päivää tarvottavana ennen kuin 5000 euron jackpotista voi haaveilla. Tämän päivän valinnat nappaan NHL:n puolelta.

Kohde #1: Pittsburgh Penguins Money Line (Pittsburghin voitto sisältäen JA + RL)

Ensimmäiseksi kohteeksi isketään Pittsburgh Penguinsin voitto (sisältäen jatkoajan ja rankkarit) New Jersey Devilsistä. Joukkueiden väliset aiemmat kohtaamiset puoltavat vahvasti Devilsiä, mutta luottoa vieraisiin löytyy. Ensinnäkään kotijoukkueella ei käytännössä ole enää mitään pelissä – matka pudotuspeleihin on periaatteessa mahdottomuus. Isänniltä on lisäksi sivussa kovin pistelinko, Taylor Hall. Pensin kone on lähtenyt pyörimään hyvin, etenkin Evgeny Malkinin palattua kokoonpanoon. Pittsburghilla on myös alla yksi lepopäivä enemmän. Pingviinien pitäisi tämä kamppailu ehdottomasti hoitaa!

Kohde #2: St. Louis Blues – Toronto Maple Leafs: Alle 7,5 maalia

Tuplauksen toinen kohde on hiukan erikoisempi. Hurjassa kymmenen pelin voittoputkessa kurvaava Blues saa vieraakseen kivenkovan Maple Leafsin. Kotijoukkue on voittanut matseja äärettömän tiiviillä puolustuspelillä, ja tämän lisäksi veskarit ovat olleet huippuiskussa. Luvassa on pomminvarmasti tasaväkinen vääntö. Tätä ottelua ei hyökkäyspelillä voiteta, joten en jaksa uskoa isompiin maalijuhliin.

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!