Vetosampon Lätkätuplaus & Day 2: Kahdella änäribetsillä jatketaan

Viime öisen osuman myötä tänään saadaan jatkaa Coolbetin Tuplaus-kisassa. Tulevana yönä rapakon toisella puolella pelataan kaksi ottelua, ja molemmista isketään yksi kohde vetoliuskalle.

Tästä 10€ riskitön veto Änäriin!

Kohde #1: Philadelphia Flyers – New York Islanders: Alle 5,5 maalia

Upeasti pelanneella Islandersilla on ensi yönä mahdollisuus edetä konferenssifinaaliin, ottelusarjan ollessa 3-1. Saarelaisten vahvuutena on ollut kivenkova puolustuspeli sekä veskari Semyon Varlamovin huippuotteet: jengi on päästänyt pudotuspeleissä omiin ainoastaan 1,6 osumaa per peli.

Flyers pelaa veitsi kurkulla, joten odotettavissa on varovaista tekemistä. Joukkueen ruuti ei ole ollut erityisen kuivaa. Tässä matsissa verkot tuskin liiemmin heiluu.

Kohde #2: Vancouver Canucks +2,5 (Veto osuu, mikäli Canucks EI häviä yli kahdella maalilla)

Myös VGK:n ja Vancouver Canucksin välinen sarja on katkolla, Vegasin johtaessa sarjaa 3-1. Canucks esiintyi varsin vakuuttavasti sarjassa St. Louis Bluesia vastaan. Vegas on suosikki voittamaan matsin, mutta Canucks laittaa takuulla kampoihin. Tuplauksen toiseksi kohteeksi isketään Canucks +2,5 -veto, mikä osuu kunhan joukkue ei häviä yli kahdella maalilla.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

 

ROOPE HINTZ LAUKOI MALTILLA UPEAN MAALIN – DALLAS VOITON PÄÄSSÄ JATKOPAIKASTA