Vetosampon Lätkätuplaus & Day 2: KHL:n pariin

Viime öisen osuman myötä tänään saadaan jatkaa Coolbetin Tuplaus-kisassa. Tällä kertaa kohteet Tuplaukseen kaivetaan KHL:n puolelta kahdesta eri ottelusta.

Coolbetin Payback Booster kasinolle!

Kohde #1: Avangard Omsk – Jokerit: Alle 5,5 maalia

Jokerit pelaa tänään kauden toisen vierasottelunsa, kun se matkaa Avangard Omsk:n vieraaksi. ”Koronakaranteeninsa” kärsinyt helsinkiläisjengi on pelannut neljä ottelua (virallisesti viisi) joista on irronnut kolme voittoa.

Narrit on tänään kovan vastuksen idässä. Omsk pitää tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkisijaa. Jengin puolustuspeli on ollut raudanlujaa, sillä verkko on heilunut omassa päädyssä keskimäärin vain 1,5 kertaa per peli. Jokerien maalilla nähdään tänään todennäköisesti ruotsalaisvahti Anders Lindback joka on käynnistänyt kautensa erinomaisesti. Tässä matsissa tuskin maaleilla mässäillään, joten Tuplauksen pääkohteeksi valikoituu alle 5,5 maalin -veto.

Kohde #2: HK Sotshi: Alle 2,5 maalia

Tuplaus täydennetään kohteella HK Sotshin ja Traktor Tsheljabinskin välisestä matsista. Tsheljabinskin peleissä on nähty tähän asti kaikista vähiten maaleja: vaivaiset 3,6 per ottelu. HK Sotshi puolestaan on onnistunut nikkaroimaan kahdeksassa ottelussa vaivaiset 12 maalia.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!