Vetosampon Lätkätuplaus & Day 2: Liigaa ja SHL:ää lapulle

Coolbetin Tuplaus-kisa aloitettiin eilen onnistuneella vedolla, eli tänään jatketaan. Tämänkään päivän pelitarjonta ei päätä huimaa – tästä huolimatta allekirjoittanut sai kasattua omaan silmään maistuvan vedon kisaa varten.

Lunasta 10€ riskitön veto lätkään

Kohde #1: Kärpät – Lukko: Alle 6,5 maalia

Raksilassa nähdään tänään varsin mielenkiintoinen kamppailu, kun vakuuttavasti esiintynyt Lukko saapuu Kärppien vieraaksi. Kärpät esiintyy harvoin kotiareenallaan altavastaajana, mutta tänään kotijoukkueen voitosta tarjoillaan huikeaa 3,15-kerrointa. Eikä ihme: oululaisten pakka oli viime matsissa pahasti sekaisin, kun HIFK kävi hakemassa 1-7 vierasvoiton. Lukko puolestaan pyyhki viime matsissa lattiaa Ässillä numeroin 9-1.

Tänään on siis kaksi kovaa vastakkain, huolimatta Kärppien sekoilusta viime matsissa. Oululaisilla on tänään todellinen paikka kasvojenpesulle, eli odotettavissa on ehjää peliä. Voittajan veikkaaminen jätetään suosiolla väliin, mutta maalijuhliin en usko, sillä vastakkain on kaksi tasaista jengiä ja molemmilla on varmasti motivaatio huipussaan. Laitetaan siis Tuplauksen toiseksi kohteeksi alle 6,5 maalin -veto.

Kohde #2: Oskarshamn voittaa

Tuplauksen varsinainen ”pääkohde” haetaan päivän ainoasta SHL-ottelusta, jossa kohtaavat Oskarshamn ja Linköping HC. Kotijoukkue Oskarshamn viilettää runkosarjan neljännellä sijalla ja jengi on esiintynyt toistaiseksi vakuuttavasti – paitsi takana on tällä hetkellä kahden matsin tappioputki, jota jengi lähtee tänään katkaisemaan. Tähän on hyvä sauma, sillä vieraaksi saapuu runkosarjan hännillä majaileva Linköping, jonka esitykset ovat olleet surkuhupaisia. Tasoero on selkeä, joten luotetaan rohkeasti isäntien katkaisevan tappioputkensa kotiyleisön edessä.

Kertoimiin