Vetosampon Lätkätuplaus & Day 2: Sinkulla yöhön

Coolbetin Tuplaus-kisassa eletään toisessa päivässä. Lätkäkattaus on tänään huomattavasti eilistä runsaampi, joten tänään ei tarvitse pyöritellä peukaloita. Tulevana yönä pelataan viisi NHL-ottelua, ja sieltä Tuplaukseen isketään yksi kohde.

Kasinotiistai! Nappaa 5 euron ilmaisveto live-vedonlyöntiin!

Kohde #1: Pittsburgh Penguins voittaa

Philadelphia Flyers ja Pittsburgh Penguins iskevät yhteen Pennsylvanian derbyssä. Näissä kohtaamisissa Penguins on istunut tukevasti kuskin paikalla jo pitkään: Philadelphia voitti viimeisimmän kohtaamisen reilu vuosi sitten, mutta tätä ennen Pittsburgh on vienyt kuudesti perättäin.

Kotijoukkueen tekeminen on ollut aika lailla sitä mitä odottaa saattaa – hiukan keskitasoa parempaa. Tosin Flyersin murheena on toiminut loukkaantumiset ja ne vaivaavat myös ensi yönä. Sivussa on mm. Oscar Lindblo, Shayne Gostisbehere ja maalivahti Carter Hart.

Myös vieraat ovat painineet loukkaantumisten kanssa, mutta suurin helpotus tuli viime viikolla kun Sidney Crosby palasi kaukaloon. Crosby on pelannut loukkaantumisen jälkeen neljä ottelua ja tehtaillut näissä tehopisteet 3+5.

Pittsburgh on jokaisella osa-alueella isäntiä edellä. Painetaan rohkeasti pingviinien suora voitto Tuplaukseen. Coolbetin tarjoama kerroin vieraiden voitosta (2,20) on selkeä markkinatoppi, jota kannattaa hyödyntää!

COOLBETIN KERTOIMIIN!

LUE MYÖS: Kollegat äänestivät: Alexander Barkov on NHL:n aliarvostetuin pelaaja