Vetosampon Lätkätuplaus & day 2 – Vegas menee menojaan

Viikkoa jatketaan tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Vetosampon Lätkätuplaukseen poimitaan ensi yön NHL-matseista parin kohteen liuska.

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!

Kohde #1 Vegas Golden Knights voittaa ottelun

VGK ja Canucks avasivat oman ottelusarjansa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Tämä ensimmäinen puolivälierä ei Canucks-fanien mieleen positiivisella tavalla jäänyt, sillä vegasilaiset rökittivät tulostaululle tylyt lukemat 5-0.

Tämä voitto kuvastaa paljon joukkueiden tämän hetkistä tilannetta. VGK on suurimpia Stanley Cup -voittajasuosikkeja, eikä Canucks ilman suuria ihmeitä pysty hanttiin laittamaan. Vegasin suora voitto lähtee pelattavaksi, vaikka kerroin on ensimmäisestä matsista tipahdellut alaspäin, kuten tällöin uumoilin.

Kohde #2 Tampa Bay Lightning +2.5 maalia

Tuplaukseen vaadittava kahden kerroin saadaan täyteen, kun isketään lapulle vielä Tampaa roimalla tasoituksella. Lightningin ja Bruinsin ensimmäinen puolivälierä meni bostonilaisille luvuin 2-3.

Tänään on odotettavissa vastaiskua Tampalta. Toista voittoa putkeen ei kestä näissä tosipeleissä antaa, mutta helpolla se ei tule. Ounastelen hyvin tasaista matsia sarjan teeman mukaisesti ja jatkoajan näkeminen ei olisi shokeeraavaa. Kertoimien puolesta joukkueet ovatkin hyvin tasoissa. Tampa ei kuitenkaan yli parilla maalilla häviä, joten otetaan homma varman päälle.

10€ riskitön veto Änäriin tästä!

VIDEO: ESA LINDELLIN TAHTOMAALI SIIVITTI DALLASIN VOITTOON