Vetosampon Lätkätuplaus! Day 2

Maanantai on Tuplauksen osalta selvitetty, joten urakka jatkuu tänään. Tiistain vetokupongille poimin ensi yön NHL-kierrokselta kaksi kohdetta.

Vetosampon Lätkätuplaus! Day 2

Kohde #1: San Jose Sharks: Alle 3,5 maalia

Washington saa vieraakseen San Jose Sharksin. Kotijoukkue ryömii tällä hetkellä ”hälyttävän” pitkässä tappioputkessa, sillä se on hävinnyt viisi viimeistä peliään. Nyt Caps on saanut levätä muutaman päivän, ja uskon että ensi yönä hallitseva mestari paljastaa todelliset kyntensä. Vastaavasti myös Sharksin tekeminen on ollut nihkeää. Ensi yön ottelu on sen vieraskiertueen neljäs sekä viimeinen peli, ja tähän asti San Jose on hävinnyt kaikki kolme edeltävää matsia. Viimeisimpänä viime öinen tappio Florida Panthersille lukemin 6-2. Odotettavissa on tasainen vääntö, mutta Washingtonin kotietu sekä pidempi lepo lupailee vaikeaa iltaa vieraille. Vaikea uskoa, että Sharks iskisi Capsin nuottaan yli kolmea osumaa!

Kohde #2: Calgary Flames +0,5 (Osuu, mikäli Calgary EI häviä varsinaisella peliajalla)

Läntisen konferenssin piikkipaikalla liitävä Calgary Flames isännöi tulevana yönä Carolina Hurricanesia. Tuplauksen toinen kohde ei saatesanoja oikeastaan kaipaa. Flames on tällä hetkellä NHL:n kuumimpia jengejä. Se on tällä kaudella hävinnyt kotonaan VAIN neljä peliä varsinaisella peliajalla, enkä jaksa uskoa että Canes pystyy tähän tilastoon tekemään muutosta.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!