Vetosampon Lätkätuplaus Day 3!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa ollaan edetty kolmanteen päivään. Vielä eilettäin kilpailussa oli mukana yli 1000 pelaajaa, nyt enää reilu 300. Tänään poimin lapulle kaksi kohdetta kotimaisen Liigan puolelta.

Kohde #1: Tappara +1,5 (Veto osuu, mikäli Tappara EI häviä yli yhdellä maalilla)

Tappara matkustaa tänään KalPa:n vieraaksi. Huikean tammikuun jälkeen kirvesrintojen meno on hyytynyt, ja nyt se on hävinnyt kaksi peliä putkeen – toisaalta vastustajina olivat Liigan kärkijengit, TPS ja Kärpät. Nyt tamperelaisilla on oiva sauma palata voittojen äärelle kun vastaan asettuu KalPa. Kotijoukkue on tänään selkeä altavastaaja, ja kauden aiemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet Tapparan heiniä. En millään jaksa uskoa, että kuopiolaiset voittaisivat tänään yli yhdellä maalilla.

Kohde #2: HIFK Money Line (HIFK:n voitto sisältäen JA + RL)

Toiseksi kohteeksi isketään HIFK:n voitto Vaasan Sportista. Isännät lähtevät matsiin ilman useita kärkimiehiä. Sivussa on mm. Ainali, Sutter, Riska ja Talaja. Pisteet ovat molemmille joukkueille elintärkeitä joten odotettavissa on vauhdikas kamppailu. HIFK on tässä kohtaa kuitenkin kiistaton suosikki. Sportilla on ollut viime aikoina isoja vaikeuksia etenkin puolustuspelissä – vieraiden hyökkäysmateriaali on yksinkertaisesti isännille liikaa.

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!