Vetosampon Lätkätuplaus Day 3!

Coolbetin Tuplauksessa ollaan edetty kolmannelle päivälle – mikäli tämän päivän veto osuu, niin tuplauksesta saadaan takaisin ainakin aloituspanos. Kampanjassa oli vielä eilettän mukana yli 600 kilpailijaa, enää alle 200. Keskiviikon kohteet poimin kotimaisen Liigan puolelta!

Kohde #1: SaiPa Money Line (SaiPa voittaa sisältäen JA + RL)

Lappeenrantalaiset matkaavat tänään Mikkeliin Jukurien vieraaksi. Kummallakin joukkueella on neljä peliä jäljellä: isäntien kausi tulee päättymään runkosarjaan, kun taas SaiPa pyrkii saavuttamaan kotiedun pudotuspeleihin. Motivaatioetu on siis täysin vieraiden puolella. SaiPa on viimeisestä viidestä pelistään voittanut vain yhden, mutta toisaalta vastustajatkin ovat olleet haastavia (Kärpät ja Tappara muun muassa). Nyt ”sputnikit” ovat melkeinpä pakkovoiton edessä. Eiköhän Jukurit jää tänään nuolemaan näppejään!

Kohde #2: Tappara voittaa / Tasapeli

Tämä kohde ei selittelyitä kaipaa. Kivenkova Tappara saa vastaansa Liigan heittopussin, Ässät. Tamperelaiset ovat vain pisteen päässä TPS:stä joka sijoittuu runkosarjan toiselle sijalle, eli tästä matsista pitäisi napata pisteet. Porilaiset ovat voittaneet tämän vuoden puolella tasan kaksi peliä varsinaisella peliajalla, eikä tilanne todellakaan tänään muutu.

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Lue myös: Keskiviikon HIFK-Pelicans ilmaiseksi! Myös pudotuspelejä ilmaiskanavalta