Vetosampon Lätkätuplaus & Day 3 – Katseet ensi yöhön!

Coolbetin Tuplaus-kisaa jatketaan tänään kahdella NHL-kohteella. Eilettäin kisassa oli vielä reilut 1400 kilpailijaa, tänään enää noin 500.

KISA: Lyö 1€ veto keskiviikon Liiga-kierrokselta – voita VIP-paketti perjantain Liiga-otteluun!

Kohde #1: Toronto Maple Leafs Money Line (Toronto voittaa sisältäen JA + RL)

Toronto on uuden valmentajansa johdolla voittanut kaikki pelinsä (2). Ensi yönä se lähtee jatkamaan voittoputkeaan Detroit Red Wingsin kustannuksella, joka on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan. ”Punasiivet” löytyy itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta – eikä ihme, sillä kahdestakymmenestäkuudesta matsista joukkue on voittanut vain seitsemästi. Uskon vaahterapaitojen lisäävän kotijoukkueen tuskaa.

Kohde #2: Arizona Coyotes / Tasapeli

Tämän kauden yksi positiivisimmista yllättäjistä, Arizona, isännöi tulevana yönä Anaheim Ducksia. Coyotesin tekeminen on ollut vakuuttavaa, etenkin kun maalivahdit Antti Raanta ja Darcy Kuemper ovat torjuneet ilmiömäisesti. Isäntäjoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, syystäkin. Ducksin pelaajakaartissa ei riitä syvyys. Etenkin maalinteko takkuaa, eikä ihme sillä joukkueen hyökkäysosasto nojaa aivan liikaa Ryan Getzlafin sekä Rickard Rakellin varaan. Vaikea nähdä, että ”Ankat” tästä pelistä täyteä pistepottia nappaisi.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

 

LUE MYÖS: Vetosampon palautusprosentti