Vetosampon Lätkätuplaus Day 5!

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa ollaan kurvailtu jo viidenteen päivään – yli puolet urakasta on siis takanapäin. Kilpailussa on vielä 38 pelaajaa jäljellä. Perjantain Tuplaukseen isketään kaksi kohdetta kotimaisesta Liigasta.

Vetosampon Lätkätuplaus Day 5!

Kohde #1: Jyp / Draw (JYP:n voitto tai tasapeli)

Valmentajanvaihdoksen myötä ryhdistäytynyt JYP vierailee tänään Vaasassa Sportin kotiluolassa. Risto Dufva on saanut jyväskyläläisiin uutta virtaa: joukkue on Dufvan alaisuudessa pelannut kahdeksan ottelua ja voittanut niistä kuusi. Nyt JYP viilettää kolmen ottelun voittoputkessa. Kumpikin joukkue taistelee kynsinhampain pudotuspelipaikasta, mutta vieraiden kova vire sekä isäntien hyytynyt meno lupailee vaasalaisille vaikeaa iltaa. Sport on viimeisestä kymmenestä pelistä kaivanut vain kaksi voittoa, eikä tilanne muutu tänään.

Kohde #2: KooKoo: Alle 2,5 maalia

Hakametsässä nähdään tänään kiinnostava matsi, kun Tappara isännöi KooKoo:ta. Kirvesrintojen tammikuu oli yhtä ilotulitusta – jengi voitti kymmenestä pelistään yhdeksän. Tämän jälkeen ”Porkkanapöksyt” ovat hävinneet kaksi peliä putkeen ja kaiken lisäksi rumin lukemin. Nyt isännillä on oiva sauma palata näyttävästi voittojen äärelle kun vastassa on selvästi heikompi vastustaja. Uskon Tapparan lähtevän illan matsiin erittäin tiiviillä puolustuspelillä, eikä KooKoo:n hyökkäysmateriaali yksinkertaisesti riitä sen murtamiseen.

Coolbetin lätkäkohteisiin TÄSTÄ!

 

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!