Vetosampon Lätkävihje: Ak Bars Kazan – Jokerit

Sunnuntain pelivalinta poimitaan KHL:n puolelta, jossa tahkotaan maistuvat yhdeksän ottelua. Komeasti esiintynyt Jokerit kohtaa kivikovan Ak Bars Kazanin kello 16:30, ja tähän tartutaan.

Coolbetin Joulukalenteri – uusi tarjous joka päivä!

Kotijoukkue Ak Bars Kazan viilettää itäisen konferenssin piikkipaikalla. Sillä on kasassa huikeat 56 pistettä, mikä on toiseksi eniten TsSKA Moskovan 59 pisteen jälkeen. Kazan on esiintynyt erityisen vakuuttavasti nimenomaan kotiareenalla: kahdeksastatoista pelistä se on hävinnyt ainoastaan kolmesti. Nyt joukkue painelee neljän matsin voittoputkessa, joten helppo vierasreissu tuskin on narreille luvassa.

Myös Jokerit on vakuuttanut tällä kaudella. Se sijoittuu läntisen konferenssin seitsemänneksi 39 pisteellä. Täytyy tosin huomioida, että koronavirus on sekoittanut helsinkiläisten pakkaa kaikista KHL-joukkueista eniten, sillä Jokereilla on takana 29 pelattua ottelua, kun muilla on keskimäärin 35. Tämän illan matsi on Jokerien neljän pelin vieraskiertueen viimeinen.

Pelivalintaa ajatellen Jokerien huikea kerroin (3,70) houkuttelisi. Ak Bars Kazan on ansaittu ennakkosuosikki, mutta Jokerit on onnistunut tällä kaudella yllättämään aiemminkin. Se on skalpeerannut päänahat mm. SKA Pietarilta ja TsSKA Moskovalta.

Lapulle isketään kuitenkin alle 4,5 maalin -veto. Tästä Coolbet tarjoaa kertoimen 2,24. Kummankin jengin puolustus- ja maalivahtipelaaminen on ollut huipputasoa. Esimerkiksi Kazan on viimeisessä neljässä pelissä päästänyt omiin ainoastaan kolme maalia! Jokerit puolestaan onnistui viime mittelössä nollaamaan Salavat Ufan. Tiukka kamppailu on luvassa, mutta ei olisi ihme jos maalilukemat jäisi tänään alhaiseksi.

Alle 4,5 maalia (2,24)